Verandabouw

Paradise paddock

Kantoor Anna Paulowna

Over

Verbouwing

Voor al uw soort verbouwingen kunt u bij ons terecht. Dit kan een verbouwing zijn aan een bestaande woning wat u graag zou willen renoveren of als een aanbouw wilt. Een verbouwing van badkamer, woonkamer of garage is ook mogelijk. Wij brengen uw wens in de praktijk!

Verbouwing en renovatie bestaande woning

Objectenbouw

Zoals u kunt zien doen wij ook aan objectenbouw. Wat houdt dit in? Vanuit uw wens bouwen we alles wat u extra comfort biedt in het leven. Deze objectenbouw kan zijn voor uw tuin, woning, vakantiehuis of waar u dat nodig heeft. Enkele voorbeelden hiervan kunnen zijn: een veranda, hot-tube, paddock, boothuis, aanmeersteigers en tuinhuizen. Heeft u hierover vragen? Informeer naar de mogelijkheden en wij komen er samen uit!

 

Interieur bouw

Interieurbouw heeft een groot aandeel in de geschiedenis van onze organisatie. Interieur heeft tenslotte een centrale plek in uw woning. Hierbij kunt u denken aan alles wat uw interieur vorm geeft. Heeft u een speciale eettafel in gedachten, een dressoir kast of een keuken die op maat gemaakt moet worden met een hoge kwaliteit afwerking? Wij kunnen vanuit onze creativiteit de vertaalslag maken naar een uniek, strak en stijlvol design.

Projecten

Veranda's

Een prachtig voorbeeld van een hoog kwaliteit veranda volledig afgestemd op de wensen van de klant. Maatwerk.

Bekijk project
Paradise paddock

Paradise paddock

Dit is een mooi voorbeeld van een objecten bouw. Of het nu een paradise paddock is, een vijver die moet worden aangelegd. Wij hebben de expertise in huis!

Bekijk project
Voorbereiding wanden spuiten

Wandenspuiten

Voor het (verf)spuiten van grote oppervlakten wanden en plafonds in woningen, vakantiehuizen en bedrijfspanden. Snel en vakkundig! Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk project
Badkamer renovatie

Badkamer bouw

Voor het volledige renoveren en verbouwen van badkamers in woonhuizen, vakantiewoningen en bedrijfpanden.

Bekijk project

Tuininrichting

Wij kunnen u ook ondersteunen in het ontwikkelen van vijvers, straatwerk, verlichting of het plaatsen van gevelbekleding!

Bekijk project

Overige

Aangezien onze projecten op maat gemaakt zijn, luisteren we naar de vraag van de klant. Aan de hand daarvan bouwen wij.

Bekijk project

Uniek, strak en stijlvol

Dit zijn de kernwoorden die de werkwijze van Klussenbedrijf Brakenhoff kenmerken. De projecten die wij maken zijn nooit hetzelfde en hebben een individuele benadering nodig. Wij werken dan ook vanuit de wens van de klant en stellen deze centraal. Niet alleen het maken maar ook het ontwerpen ervan gebeurt met veel plezier en passie.

Het bedrijf is officieel opgericht in 2018, door Max Brakkenhoff. Hij heeft zijn passie in praktijk gebracht om met als doel om elk project uniek, strak en stijlvol af te leveren. Na veel ervaring te hebben opgebouwd bij diverse opdrachten en werkzaamheden in Noord-Holland heeft hij besloten om deze werkwijze ook verder in de praktijk aan te bieden.